ART. 1918 - 1928 Valvolë sigurimi mashkullore
Kod Madhësi njësi / kuti
326 1/2" -3 bar 1/40
ART. 1917 - 1927 Valvolë sigurimi femërore
Kod Madhësi njësi / kuti
327 1/2" -3 bar 1/40
328 3/4" -6 bar 1/40
ART. 3175 ISOL Grupe sigurimi e izoluar
Kod Madhësi njësi / kuti
911 1"-3 bar 1/5
ART. 4738SUN 4738 KIT Mix ventil për perzierje te ujit për solar dhe ujesanitar, për bojler
Kod Madhësi njësi / kuti
913 3/4 " 1/10