ART. 9557 Koke termostatike me element te lengshem sensitiv
Kod Madhësi njësi / kuti
316 m 30 x 1.5 1/30
ART. 3390 RID Koke termostatike e kromuar me element te lengshem sensitiv
Kod Madhësi njësi / kuti
807 m 30 x 1.5 1/30
ART. 9561 KITO 1 Koke termostatike sonde dhe probe 1/2" per nxemje dyshemore
Kod Madhësi njësi / kuti
658 m 30 x 1.5 1/6
793 електро терм. глава подно 220 V 1/6